utorok 8. septembra 2015

Nenechajte vzácne okamžiky zapadnúť prachom - albumy






Dnešná doba ja ideálna na uskutočňovanie nekonečných tvorivých nápadov. Na výber sa nám ponúka široká škála riešení. Stačí si vybrať ten svoj a pustiť sa do toho. Tak, ako sa ani konár bez vetra nepohne, budete musieť tomu obetovať trošku času, trpezlivosti a kreativity. Výsledok však stojí zato.

On-line fotoknihy

Fotoknihy sú v dnešnej dobe veľmi populárne. Ponúkajú kvalitný a pestrý výber motívov, materiálov, rozličné formáty a  kreatívne grafické spracovania.  Z pohodlia svojho domova, si jednoducho prostredníctvom on-line  šablóny album navrhnete.  Nekonečné inšpirácie si nájdete na internete. Pri tomto spôsobe si ušetríte čas, no budete si musieť siahnuť hlbšie do peňaženky.




Fotoalbumy

V špecializovaných obchodoch alebo pri kúpe on-line nájdete väčší výber vzorov, prevedení, rôzne tipy a materiály.  Fotoalbumy predstavujú jednoduché a pohodlné riešenie, za rozumnú cenu s minimálnou námahou.  Je tu menší priestor na osobnostné vyjadrenie, ako aj radosť z vlastnoručnej práce. 

Klasické albumy
Ich nevýhodou je  malý výber vzorov,  veľkosti albumov ako aj fotografií. 


Samolepiace fotoalbumy
Ich nevýhodou je malý výber vzorov a veľkostí albumov. Na rozdiel od klasických albumov veľkosť fotografií ako aj rozmiestnenie si volíte podľa svojho kreatívneho zámeru. 



Kreatívne fotoalbumy

Otvára sa vám nekonečný priestor možností, akým budete prezentovať vaše fotografie.  Je to priestor pre osobné vyjadrenie, zachytenie vašej tvorivej duše. Pri tvorbe kreatívneho albumu dávate do každej činnosti kúsok seba, album sa stáva malým umeleckým dielom, na ktoré budete právom pyšný. 

Pár tipov pre inšpiráciu

Album zo starej knihy



Jednoduchý blok z papiera



V jednoduchosti je krása, čo tak použiť zošiť



Kreatívnym albumom sa budem venovať podrobnejšie. Tak čo vybrali ste si? Verím, že si dokumentovanie rodinných fotografií užijete. Vaše fotografie si to zaslúžia. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára